Personal Training is één van onze diensten die helemaal op u worden afgestemd. Als u het moeilijk  vindt om in uw eentje weer fit te worden dan kan onze Personal Trainer Lilian van der Krift een goede steun in de rug zijn. Of het nu gaat om algemene fitheid, het doortrainen na fysiotherapeutische behandeling of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit; de Personal Trainer maakt met u samen een plan van aanpak en een individueel trainingsprogramma.

U kunt individueel of met 2 personen optimaal worden begeleid in onze oefenruimte.

Deze functionele trainingen zijn geschikt voor mensen die d.m.v. persoonlijke begeleiding hun eigen doel willen halen. U krijgt maximale aandacht en het programma wordt elke training afhankelijk van uw niveau bijgesteld.

Doelgroepen:

  • van jong tot oud
  • mensen met weinig sportervaring, die meer willen gaan bewegen 
  • mensen die na een fysiotherapeutisch traject willen doortrainen / bewegen
  • mensen met lichte blessures /beperkingen  (rug, nek/schouders, knieën, etc)
  • recreatieve sporters N.B. voor (top)sporters met een concreet sportief doel voor ogen is er de (uitgebreidere) mogelijkheid van Trainingsbegeleiding op maat

Algemene fitheid

Misschien wilt u uw belastbaarheid voor uw dagelijkse bezigheden vergroten, de draad om te sporten weer oppakken  maar weet niet goed hoe of waar te beginnen. Of u wilt gewoon een stap verder maar vraagt uzelf af hoe u dat aan moet pakken. Ook kan het zijn dat u last heeft van overgewicht. Dan is een afspraak met onze Personal Trainer wellicht een goede start. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Doortrainen na fysiotherapie

Naast de mogelijkheid van medisch fitness, waarbij iemand zelfstandig verder traint, wordt u bij Personal Training individueel begeleid naar een vooraf samen bepaald doel.

Golf-, ski- of tennisfit

Elke sport heeft specifieke trainingsaccenten en onze Personal Trainer heeft veel ervaring met diverse takken van sport, waaronder golf, tennis en skiën.
Bij golfen is niet alleen de kracht en soepelheid van uw schouders van belang voor een goede swing maar vergeet uw rug hierbij ook niet! Veel rugklachten bij golf komen voort uit een beperkte mobiliteit en kracht. Gerichte oefeningen kunnen een verbetering van uw golftechniek ondersteunen en preventie bieden tegen blessures. Om ontspannen te kunnen tennissen en skiën zijn weer andere specifieke oefeningen noodzakelijk. Heeft u vragen voor de Personal Trainer over uw sport? Mail dan met Lilian van der Krift: l.vanderkrift@smcp.nl

Tijdsduur en kosten

  • Intake (uitgebreid gesprek, test bloeddruk, gewicht, opzet en korte uitleg trainingsprogramma) :  € 40,00  (1 uur)
  • Personal Training  1 op 1:  € 40,00   (1 uur)
  • Personal (duo)Training  2 op 1:  € 25,00   p.p.(1 uur) (u dient zelf voor een trainingspartner te zorgen)
  • Een abonnement voor het (onbeperkt) gebruik van de trainingszaal is daarnaast verplicht: € 35,00 per maand

Aan het einde van de maand ontvangt u een nota voor het aantal afgenomen Personal Trainingen. 
Een PT die minimaal 24  uur van tevoren schriftelijk/telefonisch wordt afgemeld wordt niet in rekening gebracht.

De Personal Trainingen vinden alleen plaats op afspraak. Ook is het mogelijk om gedeeltelijk zelfstandig en gedeeltelijk met Personal Trainer te trainen ( bijvoorbeeld 1 per week zonder en 1 x per week met trainer). U kunt hierover met de Personal Trainer afspraken maken.